• Voor 11:59 uur besteld meestal volgende werkdag in huis
  • GRATIS verzending in Nederland vanaf €30,-
  • GRATIS verzending naar België vanaf €50,-
Keurmerk webwinkel
Bekijk alle categorieën
  • Voor 11:59 uur besteld meestal volgende werkdag in huis
  • GRATIS verzending in Nederland vanaf €30,-
  • GRATIS verzending naar België vanaf €50,-
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Smithers-Oasis®

Ontdek Smithers-Oasis®: De Wereldleider in Steekschuimproducten

Welkom bij Floral Design Supplies, uw betrouwbare partner in OASIS® steekschuimproducten voor snijbloemen, zijden bloemen en droogbloemen. Sinds de oprichting in 1954 in Ohio heeft Smithers-Oasis® innovatieve steekschuimproducten ontwikkeld die de bloemsierkunst wereldwijd hebben getransformeerd. De uitvinding van Vernon Lewis Smithers, het waterabsorberende schuim dat de levensduur van snijbloemen verbetert, heeft de standaard gezet voor bloemenarrangementen over de hele wereld.

Boerma Instituut en Smithers-Oasis®: Een Langdurige Samenwerking

Als het Boerma Instituut zijn we vereerd om al meer dan 40 jaar nauw samen te werken met Smithers-Oasis®. Tijdens ons gezamenlijke traject heeft Smithers-Oasis® voortdurend onze bloemsierkunstschool ondersteund en bedankt voor onze bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van steekschuimproducten. Onze langdurige samenwerking is een essentieel element geweest in de groei en innovatie van Smithers-Oasis® producten.

Waarom Kiezen voor Smithers-Oasis® bij Floral Design Supplies?

Bij Floral Design Supplies, als trotse partner van Smithers-Oasis®, bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige steekschuimproducten voor zowel professionele bloemisten als hobbyisten. Van klassieke OASIS® steekschuimblokken tot speciale vormen en maten, ons assortiment voldoet aan al uw behoeften voor creatieve bloemstukken en arrangementen.

Onze Verplichting aan Kwaliteit en Innovatie

Bij Smithers-Oasis® draait alles om kwaliteit en innovatie. Elk product is ontworpen om optimale prestaties te leveren en de levensduur van bloemstukken te verlengen. Ons team van experts staat altijd klaar om advies te geven en ondersteuning te bieden bij het kiezen van de juiste producten voor uw projecten.

Bestel Nu bij Floral Design Supplies

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie van Smithers-Oasis® producten bij Floral Design Supplies. Bestel vandaag nog en laat uw creativiteit bloeien met onze hoogwaardige steekschuimproducten.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze Smithers-Oasis® producten? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor al uw bloemsierkunstprojecten.

De waardering van floraldesignsupplies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 243 reviews.