• Voor 11:59 uur besteld meestal volgende werkdag in huis
  • GRATIS verzending in Nederland vanaf €30,-
  • GRATIS verzending naar België vanaf €50,-
Keurmerk webwinkel
Bekijk alle categorieën
  • Voor 11:59 uur besteld meestal volgende werkdag in huis
  • GRATIS verzending in Nederland vanaf €30,-
  • GRATIS verzending naar België vanaf €50,-
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Klachten

Klachten

Bij Floral Design Supplies streven we ernaar om uw winkelervaring zo positief mogelijk te maken. We begrijpen echter dat er soms situaties kunnen ontstaan waarin dingen niet helemaal volgens plan verlopen. In dat geval raden we u aan om uw klachten of zorgen eerst aan ons kenbaar te maken via e-mail op floraldesignsupplies@boerma.nl. We staan klaar om naar u te luisteren en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost, dan bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. U kunt uw geschil aanmelden voor bemiddeling door naar de volgende link te gaan: https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Stichting WebwinkelKeur zal dan als neutrale partij proberen te bemiddelen tussen u en Floral Design Supplies om tot een bevredigende oplossing te komen.

Daarnaast willen we u er graag op wijzen dat sinds 15 februari 2016 consumenten in de EU ook de mogelijkheid hebben om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als uw klacht nog niet elders in behandeling is genomen, kunt u ervoor kiezen om uw klacht via dit platform bij de Europese Unie in te dienen.

Bij Floral Design Supplies hechten we veel waarde aan uw tevredenheid en we nemen alle klachten serieus. We staan open voor feedback en streven ernaar om eventuele problemen snel en adequaat op te lossen. Uw klacht indienen is een belangrijke stap om ons te helpen onze dienstverlening te verbeteren.

De waardering van floraldesignsupplies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 243 reviews.