Feestdagen en eventuele Verzendvertraging – Belangrijke Informatie

Het is weer die tijd van het jaar! De feestdagen staan voor de deur, gevuld met warmte, gezelligheid, en natuurlijk, drukte bij de pakketdiensten. Bij Floral Design Supplies willen we ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van mogelijke vertragingen die kunnen optreden bij PostNL, onze betrouwbare verzendpartner.

Waarom eventuele Vertraging?

Tijdens de feestdagen wordt PostNL overspoeld met pakketten, waardoor er soms vertragingen kunnen ontstaan in de bezorging. We begrijpen dat je bestelling belangrijk is, vooral als het gaat om speciale gelegenheden zoals bruiloften of begrafenissen.

Spoedbestellingen – Jouw Oplossing!

Heb je een spoedbestelling? Geen zorgen! Bij Floral Design Supplies staan we klaar om je te helpen. Neem eenvoudig contact met ons op, en we zullen samen naar een passende oplossing zoeken. Voor spoedbestellingen kunnen we gebruikmaken van een snellere verzendoptie, waarmee je pakket 100% gegarandeerd de volgende dag aankomt.

Belangrijke Aandachtspunten:

  1. Vroegtijdig Bestellen: Om eventuele vertragingen te voorkomen, raden we aan om je bestellingen zo vroeg mogelijk te plaatsen, vooral als ze bestemd zijn voor een specifieke datum.
  2. Neem Contact Op: Heb je specifieke behoeften of deadlines? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden.
  3. Spoedverzending: Als spoed geboden is, bieden we de mogelijkheid van een snellere verzending, maar houd er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Bij Floral Design Supplies streven we ernaar om je feestdagen extra speciaal te maken. Bedankt voor je begrip en medewerking tijdens deze feestelijke periode. Laten we samen zorgen voor een vlotte en zorgeloze ervaring!

Vrolijke feestdagen en vriendelijke groeten,

Floral Design Supplies