Tijdelijke Sluiting tijdens de Kerstvakantie 16-12-2023 t/m 07-01-2024

Boerma-team-kerst

Beste gewaardeerde klanten,

Het einde van het jaar nadert snel, en terwijl we ons klaarmaken om de feestdagen te omarmen, willen we graag een speciale boodschap met u delen. 2023 was voor ons een jaar vol hoogtepunten, en het is tijd om even stil te staan, te genieten en ons voor te bereiden op nieuwe avonturen in het komende jaar.

Een Terugblik op 2023

In 2023 hebben we het genoegen gehad om met u samen te werken en u hoogwaardige producten te leveren. Uw vertrouwen en loyaliteit hebben ons bedrijf gedurende het hele jaar verrijkt. Elk pakket dat we hebben mogen verzenden, vertelt een verhaal van samenwerking en succes.

Tijdelijke Sluiting – Een Korte Adempauze

Omringd door de warmte van de feestdagen, nemen we een korte adempauze. Vanaf 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024 zijn we tijdelijk gesloten. Gedurende deze periode worden er geen bestellingen verwerkt of verzonden. We waarderen uw begrip terwijl we even genieten van welverdiende rust en ons voorbereiden op een nieuw jaar vol kansen.

Dank aan Onze Gewaardeerde Klanten

Aan u, onze gewaardeerde klanten, richten we onze oprechte dank. Uw keuze voor ons bedrijf heeft 2023 buitengewoon gemaakt. We zijn dankbaar voor de prachtige momenten die we met u hebben gedeeld en kijken uit naar nog vele meer in het komende jaar.

Feestelijke Wensen voor U en Uw Dierbaren

Mogen deze feestdagen gevuld zijn met vreugde, warmte en onvergetelijke momenten. We wensen u en uw dierbaren een schitterend kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe.

Terug op 8 januari 2024

Op 8 januari 2024 staan we weer klaar om u met hernieuwde energie van dienst te zijn. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en het delen van nieuwe hoogtepunten in het komende jaar.

Tot dan, Geniet van de Feestdagen!

Met feestelijke groeten,

Het Team van Floral Design Supplies.