Ontdek de Kunst van Bruidsbloemwerk met Frédéric Dupré!

Frédérik-Dupré

10% korting met de code: bruidsbloem10%

Beste Bloemenliefhebber,

We hebben geweldig nieuws! We introduceren een exclusieve bruidsbloemwerk cursus Level 2, gegegeven door de befaamde meesterbinder Frédéric Dupré.

Wie is Frédéric Dupré?

Frédéric Dupré begon zijn reis in landschap tuinieren en tuinbouw voordat hij zich wijdde aan de edele kunst van bloemschikken. Hij heeft diverse prestigieuze prijzen en titels gewonnen, waaronder de titel van Beste Vakman van Frankrijk (MOF) in 2011. Als getalenteerde leraar deelt hij zijn passie en kennis met anderen en blijft hij bloemsierkunst en landschapsarchitectuur verkennen.

Wat biedt de Bruidsbloemwerk Cursus Level 2?

Bruidsbloemwerk is een essentieel onderdeel van elke bruiloft. Onze tweedaagse vakopleiding ‘Bruidsbloemwerk’ is bedoeld voor iedereen die al bekend is met de basis van bloemschikken en zich wil specialiseren in bruidsbloemwerk.

Deze cursus is ook geschikt voor degenen die hun vaardigheden willen opfrissen.

Praktische Informatie:

  • De cursus bestaat uit twee lesdagen met elk twee lesblokken van 2,5 uur.
  • De lestijden zijn van 10.00 tot 15.45 en omvatten koffie- en lunchpauzes.
  • Alle benodigde materialen zijn inbegrepen in de prijs, evenals koffie, thee, frisdrank en lunch. Gereedschap dien je zelf mee te nemen.
  • Het cursusgeld voor de bruidsbloemwerk cursus is € 395,- en kan niet in termijnen worden betaald.

Cursusdetails:

  • Datum: 30-11-2023 & 01-12-2023
  • Locatie: Boerma Instituut
  • Normale prijs: €395,-
  • Met Korting: Slechts €355,50

Wacht niet langer!

Dit is je kans om te leren van de beroemde meesterbinder Frédéric Dupré en je bruidsbloemwerkvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf Je Nu In!

Ben je klaar om je vaardigheden in bruidsbloemwerk naar een hoger niveau te tillen met de expertise van Frédéric Dupré? Schrijf je dan nu in voor deze unieke cursus en ontdek de kunst van bloemen op hun mooist.