Nieuwe Voorraad Kenzan en Ikebana Scharen + 5% Korting!

Beste Ikebana-liefhebber,

Bij Floral Design Supplies hebben we geweldig nieuws om te delen – onze langverwachte voorraad Kenzan en Ikebana-scharen is zojuist binnengekomen, en we kunnen niet wachten om deze met jou te delen!

Ontdek Onze Nieuwe Voorraad:

  1. Kenzan: Creëer moeiteloos prachtige Ikebana-arrangementen met onze verse voorraad Kenzan. Deze Japanse bloemstukhouders zijn onmisbaar voor elke Ikebana-beoefenaar.
  2. Ikebana Scharen: Werk met precisie en finesse met onze selectie Ikebana-scharen van topkwaliteit. Deze scharen zijn ontworpen om je Ikebana-creaties naar een hoger niveau te tillen.

Profiteer van 5% Korting:

Om ons enthousiasme te delen, bieden we je een exclusieve korting van 5% op al onze Kenzan en Ikebana-scharen. Gebruik de kortingscode “IKEBANA5%” bij het afrekenen om te profiteren van deze speciale aanbieding. Deze actie is geldig van 22-08-2023 t/m 22-09-2023.

Haal Nu Je Ikebana Essentials In Huis:

Wacht niet te lang, want deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Ontdek onze nieuwe voorraad, upgrade je Ikebana-uitrusting en geef je creaties een frisse impuls.

Bedankt dat je bij Floral Design Supplies winkelt. We waarderen je passie voor Ikebana en kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het creëren van nog meer prachtige bloemstukken.

Met vriendelijke groet,

Axel Boerma.
Shop Manager