Welkom terug! Onze webshop is weer open na de zomervakantie

Bestellingen worden weer verwerkt en verzonden

Beste klanten,

We hopen dat u een fantastische zomer hebt gehad! We zijn verheugd om u te laten weten dat onze webshop nu weer open is na onze zomervakantiepauze. We hebben genoten van onze rust en zijn nu weer vol energie om u de beste service en producten te bieden.

Terug van vakantie: Wat u moet weten

  1. Bestellingen worden weer verwerkt: Vanaf vandaag beginnen we weer met het verwerken van bestellingen. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw aankopen met dezelfde zorg en aandacht worden behandeld als altijd.
  2. Verzending: Alle bestellingen die tijdens onze vakantieperiode zijn geplaatst, worden nu ook verwerkt en verzonden. We streven ernaar om uw bestellingen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.
  3. Klantenservice: Heeft u vragen over producten, bestellingen of iets anders? Onze klantenservice is weer volledig operationeel en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via floraldesignsupplies@boerma.nl of telefonisch op 020-4415306

Wat kunt u verwachten?

We hebben tijdens onze vakantieperiode hard gewerkt aan het verbeteren van onze diensten en het uitbreiden van ons assortiment. U kunt uitkijken naar nieuwe en opwindende producten die binnenkort worden toegevoegd aan onze webshop.

Bedankt voor uw geduld en steun

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw geduld en steun tijdens onze zomervakantie. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn.

Of u nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon rond wilt kijken, we heten u van harte welkom om onze webshop te verkennen.

Met vriendelijke groet,

Axel Boerma.

Shop Manager.

Floral Design Supplies