Steun ons Youtube kanaal op Patreon!

We hebben het er al een paar keer over gehad met onze Youtube kijkers:
Men wilt meer ‘achter de schermen’ dingen zien, zoals bijvoorbeeld de voorbereidingen van de livestreams.
Voornamelijk om te zien hoe we de frames en ondergronden maken en de stappen die we doen voordat we het arrangement klaar hebben voor de livestream.
Het doen van deze livestreams en naderhand het bewerken van het beeldmateriaal in een korter en sneller formaat is behoorlijk arbeids intensief, zeker voor een klein familie bedrijf zoals de onze.
Het komt met een aantal kosten, zoals materialen (denk aan de bloemen bijvoorbeeld), maar ook tijd!
Bijvoorbeeld, Mike spendeert behoorlijk wat tijd met het voorbereiden en nabewerken van de streams, het bewerken van videos kost al snel een paar dagen.
Deels van deze tijd gebeurt tijdens werk uren, maar een groot deel van die tijd zit ook in m’n vrije tijd.
Het balanceren van lesgeven, de dagelijkse organisatie achter de schermen van het runnen van een bloemschikschool en het creeëren van leuke en leerzame bloemschik content op Youtube is best ingewikkeld.
Op dit moment bieden wij deze videos en livestreams volledig gratis aan op ons Youtube kanaal. Dit willen wij graag zo houden, want het is ons doel om bloemschikken beschikbaar te maken voor iedereen.
Maar om dit zo te houden, zou het ons enorm helpen als mensen die onze videos en content leuk vinden een steentje zouden willen bijdragen.

Dit kan gedaan worden door een kleine maandelijkse bijdrage in de vorm van Patreon!

Wat is Patreon?
Patreon is een platform waar je ‘creators’ zoals onszelf kan supporten door ze een elke maand een kleine financiele bijdrage te geven. Als een soort abbonement.
In ruil hiervoor krijg je iets leuks terug!
Bijvoorbeeld: Exclusieve toegang tot een kijke achter de schermen.
Elke keer dat we live gaan (dus een paar keer per maand) zullen we voor onze Patreon supporters een post maken met beeldmateriaal (foto en/of video) van hoe we de frames en ondergronden maken.
Een ander voorbeeld is dat je naam bijvoorbeeld voorbij komt met een bedankje aan het einde van elke nieuwe video die we uploaden!
Natuurlijk ook belangrijk: Hoe meer mensen ons steunen op Patreon, hoe beter de bloemschik videos en andere content gaat worden!
We zullen kunnen investeren in nieuwe materialen, beter film gereedschap en wellicht kunnen we zelfs iemand inhuren om de filmpjes te bewerken!
Dat zou werk uit Mike’s handen nemen en die tijd kan hij dan investeren in het maken van bijvoorbeeld meer videos!
We hebben bijzonder veel leuke en ambitieuze ideeen voor videos en online lessen die op dit moment gewoon niet haalbaar zijn voor ons zonder jullie hulp, onze trouwe kijkers!
Bijvoorbeeld online Master Classes en lessen, exclusief voor onze Patreon supporters..
Dus als je ons zou willen helpen en ondersteunen, ga dan naar: www.patreon.com/flowerschool en word een van onze eerste Patrons!