Open Huis 20 & 21 juni gaat door!

Na de persconferentie van de Minister President van 6 mei, kunnen we concluderen dat we op zaterdag 20 en zondag 21 juni open huis kunnen houden.
Uiteraard, met specifieke regels en maatregelingen: Er mogen maximaal 30 mensen tegelijk in de school zijn.

Tijdens het open huis op 20 & 21 juni is er helaas geen Aalsmeer Flower Festival maar bij het Boerma Instituut is er wel Open Huis: er is mooi bloemwerk te bezichtigen, o.a. een autoversiering, worden er 2 x per dag een presentatie over onze cursussen gegeven, met daar aansluitend een gratis workshop. Is er tijd voor een persoonlijk gesprek. Verder zal er bloemwerk staan om te bezichtigen, op verschillende niveaus!

– De maximale groepsgrootte van de workshops is beperkt tot 12 mensen.
Ga naar deze pagina om je in te schrijven voor een van de gratis introductie workshops.

– Volgens de richtlijnen van de overheid moet iedereen die naar het open huis komt zich inschrijven, als ook je niet mee wilt doen met de introductie workshop, dan moet je je aanmelden voor het Open Huis.
Stuur een e-mail naar info@boerma.nl om je in te schrijven voor een bezoek of gesprek.  Geef daarbij alsjeblieft aan hoe laat je wilt komen, je naam, je mobiele nummer en je email adres.

– We gaan er van uit, dat men (inclusief workshop en presentatie) maximaal 2 uur bij ons verblijft zodat we tijd hebben voor iedereen.

BELANGRIJK:

I.v.m. de regels van de overheid is het verplicht om iedere bezoeker aan te melden voor het Open Huis! Ook als die bezoekers niet meedoen met de workshop!
Aan de deur zal toezicht gehouden worden op de registraties die vooraf online gedaan zijn; bezoekers die niet geregistreerd zijn, kunnen wij niet toelaten.

Mocht je nog vragen hebben over het een of ander, voel je dan ook vrij om ons een mailtje te sturen (info@boerma.nl).